Előfizetői tartalom

Együttműködési megállapodást kötött a kormány és a 4iG - Óriási beruházás jön

Portfolio
Szándéknyilatkozatot írt alá a 4iG Csoport a magyar kormánnyal, aminek értelmében az informatikai-távközlési vállalatcsoport a következő öt évben 150 milliárd forint értékben valósít meg digitális infrastruktúra-fejlesztéseket Magyarországon – jelentette be ma reggeli sajtótájékoztatóján Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Jászai Gellért, a 4iG elnöke.

A közlemény szerint a megállapodás célja az infokommunikációs vállalatcsoport szerepvállalásának megerősítése a hazai és nemzetközi versenyképesség növelését célzó kormányzati stratégia, valamint a Nemzeti Digitalizációs Stratégia minél magasabb szintű megvalósításában. Nagy Márton kiemelte, hogy nincs versenyképesség fejlett telekommunikációs szektor nélkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés