Előfizetői tartalom

Ingatlant értékesít a Rába

Portfolio
|
MTI
Az elmúlt évek egyik nagy sztorija a Rábánál, hogy a cég jelentős ingatlanállománnyal rendelkezik, melynek értékesítésével jelentős forrásokhoz juthat, a cég csütörtöki rendkívüli közgyűlése pedig most jóváhagyta, hogy a vállalat árverés útján értékesítse a győri Városrétként ismert területe egy részét. A határozat szerint a vállalat négyzetméterenként nettó 37 435 forintért, de minimum nettó 4 milliárd 87 millió forint kikiáltási áron értékesíti az ingatlant.

Az értékesítésre azt követően kerül sor, hogy Győr város közgyűlése 2023. szeptember 26-án döntött a Városréthez tartozó ingatlanokon a változtatási tilalom feloldásáról.  Az október 19-én a BÉT oldalán közzétett közgyűlési előterjesztés szerint a terület mintegy 109 170 négyzetméter nagyságú. Az értékesítendő rész nem közművesített, részben betonozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés