Előfizetői tartalom

Tovább emelkedik a bitcoin, itt a 18 havi csúcs!

Portfolio
A bitcoin csütörtök reggel tavaly április óta nem látott szintre emelkedett, miután ismét felerősödtek az első potenciális amerikai spot ETF elfogadásával kapcsolatos várakozások. Az újabb emelkedést az indította el, hogy csütörtökön egy rövid, mindössze nyolcnapos ablak nyílik meg az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) számára, hogy jóváhagyási kérelmeket adjanak ki, ez pedig felerősítette a Bitcoin ETF jóváhagyásával kapcsolatos várakozásokat is.

A bitcoin mintegy 3 százalékot emelkedett az elmúlt 24 órában, idén már több mint 121 százalékot emelkedett, legutóbb pedig tavaly májusban járt ilyen magasan az árfolyam. Az ethereum 1,6 százalékkal került feljebb az elmúlt 24 órában, a jegyzés legutóbb augusztusban járt ilyen magasan. Az altcoinok is emelkednek, a luna 7,8 százalékkal, a cardano 2,4, míg a litecoin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés