Előfizetői tartalom

Nagy ralival zárult a hét az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Valóságos gyorsjelentési nagyüzem volt a napokban itthon, szerdán a Richter és a Telekom jelentett, a csütörtöki piaczárás után közzétette negyedéves számait a Graphisoft Park, ma hajnalban pedig a Mol és az OTP is publikálta harmadik negyedéves számait. A nemzetközi tőzsdék nem éppen adtak pozitív alaphangulatot a mai kereskedéshez, az ázsiai tőzsdék lefelé vették az irányt, és az európai indexek szintén nyomás alá kerültek. A magyar tőzsde viszont tartotta magát, az OTP emelkedett a gyorsjelentés és a menedzsment kommentár után, az Appeninn pedig valósággal kilőtt a hírre, hogy kezdeményezné SZIT-té válását. Az USA-ban közben a tegnapi szünet után ismét felfelé vették az irányt a tőzsdék és jelentős rali alakult ki a hét utolsó kereskedési napján.

2023. november 10. 22:02 Megosztás Rali Jelentős ralival zárult a hét az amerikai tőzsdéken, a Dow 1,2 százalékkal került feljebb, míg az S&P 500 1,6 százalékot emelkedett, a Nasdaq pedig 2,3 százalékos pluszban zárt. A vezető indexek ezzel több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés