Előfizetői tartalom

Waberer's adásvételi szerződést kötött a Petrolspeddel

Portfolio
A Waberer’s adásvételi szerződést kötött Magyarország egyik vezető vasúti logisztikai szolgáltató társaságának, a Petrolsped Csoport 51 százalékos tulajdonrészének megvásárlásáról. Ezzel a lépéssel a Waberer’s belép azon speciális szállítmányozási szegmensbe, mely jelenleg döntően vasúti szolgáltatásokat vesz igénybe. A tranzakció várhatóan 2024 elején, a szerződéses feltételek teljesülése és a versenyhatósági jóváhagyást követően zárulhat.

Újabb fontos akvizíciót hajt végre a Waberer’s, miután adásvételi szerződést kötött Magyarország egyik vezető vasúti logisztikai szolgáltató társaságának, a Petrolsped Csoport többségi (51%) részesedésének felvásárlásáról. Mint ismert, a Waberer’s október elején jelentette be, hogy megvásárolja a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés