Előfizetői tartalom

Mutatjuk, mely cégeknél a legboldogabbak a fizetésükkel az emberek

Portfolio
Rengeteg nagy techvállalat került össztűz alá az elmúlt egy évben többek között az elbocsátási bejelentések és home-office-ból való visszatérések miatt, sokan már nem gondolják úgy, hogy a technológiai óriások jó munkahelyek lennének. Ennek ellenére a statisztikák azt mutatják: e vállalatok továbbra is a legjobb munkahelyek közé tartoznak, ahol az emberek rendkívül boldogok a fizetésükkel – írja a CNBC.

A Comparably szerint a munkahely, ahol az emberek a legboldogabbak a fizetésükkel, a Workday nevű HR-technológiával foglalkozó vállalat. Itt a dolgozók amellett, hogy a piachoz képest a fizetésük versenyképes, még a kollégáikkal szemben is igazságosnak érzik azokat. Íme, a 15 vállalat, ahol az emberek a legboldogabbak a fizetésükkel: Workday Boston Consulting Group Uber ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés