Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Nincs hiány az izgalmas sztorikból a magyar tőzsdén: folytatódik az Appeninn brutális ralija egy pénteki bejelentést követően, illetve a 4iG háza táján is érkezett egy fontos bejelentés, miszerint átfogó transzformációs programot indít el a társaság a párhuzamosságok megszüntetése, a bevétel- és költségoldali szinergiák tökéletes kihasználása, illetve az érték- és a versenyképesség növelése érdekében. A nemzetközi porondon elsősorban arra várnak a héten a befektetők, hogy az évben először találkozik Joe Biden amerikai és Hszi Csin-ping kínai államfő - a két globális hatalom vezetője szerdán ül asztalhoz az Egyesült Államokban. Ronthatja a tengerentúli befektetői hangulatot, hogy a Moody's pénteki piaczárás után negatívra változtatta az amerikai hitelminősítés kilátását: az ügynökségnél úgy fogalmaztak, hogy a költségvetési politika jelenlegi helyzete kockázatokat hordoz magában. Kifejezetten jó hangulatban zajlott a kereskedés Európa tőzsdéin, pluszban zártak az indexek. Az amerikai piacokon vegyes volt a kép.

2023. november 13. 22:06 Megosztás Vegyes zárás Vegyesre sikerült a zárás az Egyesült Államokban, de nem volt nagy mozgás. A Dow Jones 0,2%-ot tudott emelkedni, a nagy indexek közül egyedül. Az S&P500 index ma 0,1%-ot esett, a Nasdaq 0,2%-kal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés