Előfizetői tartalom

Elmondta az Opus vezére, miért száguld az árfolyam

Portfolio
A jövő évtől elérhetővé teszi az Opus a stratégiáját a befektetők számára a tervek szerint – mondta el a társaság vezérigazgatója, Léflai Koppány az Index-nek adott interjúban. A cégcsoport vezetője szerint a részvényárfolyam idei szárnyalása annak köszönhető, hogy visszatért a befektetői bizalom, és nem kérdés, hogy az Opus blue chip, mind a piaci kapitalizáció, mind a forgalom alapján.

Az interjú főbb pontjai: Mészáros Lőrinc a társaság mindennapi életében nem vesz részt, a többi részvényeshez hasonlóan a közgyűlésen gyakorolja jogait. Az elmúlt évek erőteljes expanziós időszakát már lezárta az Opus Global, a folytatásban a hatékonyság növelésére, a szinergiákra fókuszálnak. Elsősorban nem az új üzletek kötésén van a hangsúly, de a jövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés