Előfizetői tartalom

Olcsó elektromos autót dobna piacra a Volkswagen

Portfolio
A Volkswagennél még nem született hivatalos döntés egy olcsóbb, mindössze 20 ezer eurós (átszámítva nagyjából 7,5 millió forintos) elektromos autó gyártásáról, de Oliver Blume vezérigazgató meg van győződve arról, hogy néhány éven belül, várhatóan az évtized második felében vállalata képes lesz piacra dobni egy olcsóbb modellt.

Az elektromos autók árának csökkentéséhez az egyik legfontosabb lépés az akkumulátorok árának csökkentése - mondta Blume a Sueddeutsche Zeitung Wirtschaftsgipfel című lap berlini konferenciáján, rámutatva a vállalat egységes akkumulátorcella gyártására irányuló terveire. Várakozásaik szerint a megoldással az akkumulátorok ára a felére csökkenhetne. Most arra van szükségünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés