Előfizetői tartalom

Újabb kapacitásbővítés az Alteonál

Portfolio
A soproni erőművében lévő villamos fűtésű kazán után az Alteo újabb két, egyenként 6 MW-os eszközt integrált Szabályozási Központjába, így már a kazincbarcikai, valamint a tiszaújvárosi fűtőerőművekben is elhelyezett kazánokkal megtermelt forróvíz a helyi távfűtési rendszerben hasznosulhat - derül ki a vállalat csütörtöki közleményéből.

Miközben a soproni beruházáshoz vissza nem térítendő támogatást is igénybe vett a vállalat,a mostani két fejlesztés összesen 1,9 milliárd forintot kitevő összegét teljes egészében saját forrásokból fedezte, hasznosítva a soproni beruházás azon fejlesztési munkáját, amelyet az erőművi villamosenergia-termelést irányító és optimalizáló energetikai-informatikai rendszerén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés