Előfizetői tartalom

2026-ra megduplázná forgalmát a 4iG német partnere

Portfolio
Kedden befektetői konferenciát tartott a 4iG német partnere, a Rheinmetall. A vállalat prezentációban ismertette az elkövetkezendő évek legfontosabb terveit, melyek közül kiemelendő, hogy a védelmi kiadások növekedésével 2026-ig megdupláznák forgalmukat. A konferencián látottaknak örülnek a befektetők is, ma új csúcsra száguldott a Rheinmetall árfolyama.

A Rheinemtall 2026-ra 13 és 14 milliárd euró közötti forgalmat tervez elérni, évi mintegy 20 százalékos növekedéssel számolva. Viszonyításképpen, az idei évre 7,6 milliárd eurós bevételi célt tűzött ki a vállalat. A tervek szerint a 2026-os célokhoz a Rheinmetall fő bevételi forrása, a fegyverzet üzletág mintegy 11 milliárd euróval járulhat majd hozzá, míg az energetikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés