Előfizetői tartalom

Digitális katona, drónok, műholdak – Elmondta a 4iG, hogy mit tervez a Rheinmetall-lal

Portfolio
Befektetői napot tartott ma a Rheinmetall, amelyen szó esett a 4iG Csoporttal való együttműködésről, és friss számokat is közölt a két vállalat az egyes területeken várható bevételekről – derül ki a BÉT honlapján publikált prezentációból.  Az eseményen, amelyen 40 befektető és elemző vett részt, Jászai Gellért, a 4iG Csoport elnöke és többségi tulajdonosa, Fekete Péter, a cégcsoport vezérigazgatója, valamint Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója ismertette az együttműködés részleteit, a terveket és célokat.

A 4iG és a Rheinmetall prezentációjának főbb pontjai: A 4iG Csoport és a Rheinmetall stratégiai együttműködésnek két fő pillére van, az egyik, hogy 2022 márciusában a német védelmi cég 25,1 százalékos részesedést szerzett a 4iG Csoportban, a másik, hogy közös üzletfejlesztés zajlik. Az együttműködés egyik területe az IT szolgáltatás. A 4iG és a Rheinmetall közös...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés