Előfizetői tartalom

Megjelent a Fed jegyzőkönyve, nem hatotta meg a tőzsdéket

Portfolio
A tegnapi pozitív tengerentúli hangulat ellenére ma az ázsiai piacokon már bizonytalan mozgások voltak jellemzők, mérsékelt elmozdulásokat mutattak a vezető indexek. Hasonló látszott Európában is, délelőtt elkezdtek lefordulni a vezető indexek, és a napot kis esésekkel zárták. Ezzel párhuzamosan az amerikai tőzsdék is esnek a keddi kereskedésben, bár mérsékeltek az elmozdulások. Ez nem változott a Fed jegyzőkönyvét követően sem, de zárás után is lesznek még izgalmak, érkezik ugyanis az AI-őrület zászlóshajójának számító Nvidia gyorsjelentése.

2023. november 21. 22:08 Megosztás Minuszos zárás Megmaradtak a mínuszok a zárásig az amerikai tőzsdén, a Dow és az S&P 500 0,2 százalékos, a Nasdaq 0,6 százalékos mínuszban fejezte be a kereskedést. Ezzel megtört az öt napja tartó emelkedő tendencia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés