Előfizetői tartalom

Megint csengetés volt a BÉT-en, újabb részvény debütált

Portfolio
A Biggeorge Property többségi irányítása alá tartozó Biggeorge REIT részvényei is megjelentek a BÉT-en. Míg az elsősorban lakó- és logisztikai ingatlanfejlesztéssel, ingatlanbefektetéssel és alapkezeléssel foglalkozó Biggeorge Property tavaly a BÉT Xtend szekciójában foglalt helyet, a szabályozott ingatlanbefektetési társaságként (SZIT) működő és jelenleg jelentős ipari parki fejlesztéssel foglalkozó Biggeorge REIT a standard szekcióban debütált.

A Budapesti Értéktőzsde csengőjének megszólaltatásával debütált a BÉT kibocsátói között a hazai ingatlanszektor meghatározó vállalatcsoportja, a Biggeorge Holding tagvállalata. A ceremónián a kereskedést indító csengőt Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, és Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property és egyben a Biggeorge REIT alapító-vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés