Előfizetői tartalom

Hiába a nagy rali a sztárrészvénynél, esett a magyar tőzsde

Portfolio
A magyar tőzsdén ma bizonytalan mozgások voltak, egy érdekes sztori azonban akadt: tovább folytatódott ugyanis az elmúlt napok elképesztő ralija az MBH Jelzálogbank részvényénél, miután a befektetők két napja elkapkodták a vállalat jelzálogleveleit. Ma egészen elképesztő 55 százalékos pluszban zárt a részvény. A magyar tőzsde azonban elsősorban a Mol rossz szereplésének köszönhetően alul teljesítő volt, maga a BUX index 0,6 százalékos mínuszban fejezte be a napot.

Ma a BUX-index 0,6 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, viszont a 20 és az 50 napos mozgóátlaga alá került az index, ami rövid- és középtávon eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés