Előfizetői tartalom

UBM: új fiúk vagyunk még az utcában, célunk a tőzsdei jelenlét megerősítése

Portfolio
Erősítene a tőzsdén az UBM, a tőzsdén jegyzett agrárcég célja, hogy 1,8 millió részvény értékesítésével szélesebb kör számára is lehetőséget biztosítson arra, hogy részesedjen a hazai mezőgazdaság hosszú távú sikereiből, mondta el a Portfolio-nak Janositz Balázs, az UBM vezérigazgató-helyettese, aki arról is beszélt, hogy reális esélyt látnak a BUX indexbe kerülésre is, cél a napi több millió forintos tőzsdei forgalom elérése.

Az UBM bevételeinek növekedése 2020 és 2023 között elérte a 24 százalékot, 2023-2025 között a tervek szerint évi 9-15 százalék lehet az átlagos növekedés. Növekedés tehát van, de mi a helyzet az osztalékkal? Növekedési vagy osztaléksztori az UBM? Az UBM osztalékpolitikájának kialakítása jelenleg folyamatban van. Bár a cég már a korábbi években is fizetett jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés