Előfizetői tartalom

Folytatódik az őrület a magyar tőzsdén

Portfolio
Az elmúlt időszakban több magyar kispapír produkált jelentős árfolyamemelkedést, korábban többek között az Opus és a Appeninn ralizott, míg az elmúlt napokban az MBH Bank és az MBH Jelzálogbank részvényeiben volt nagy pörgés, erősen spekulatív jellegű mozgások keretében. Úgy tűnik, hogy újabb célpontot találtak ma délután a hazai befektetők, hiszen rakétaként lőtt ki az Enefi árfolyama.

Ma reggel írtunk róla, hogy az MBH Jelzálogbank és a Waberer's árfolyama kilőtt, bár ezek közül csak a Waberer's szolgált az árfolyamot megmozgató hírrel. Az MBH Jelzálogbank esetében sokkal inkább spekulatív jellegű mozgásról van szó, melynek köszönhetően közel háromszorosára emelkedett az MBH Jelzálogbank árfolyama egy hét alatt, ráadásul komolyabb piacmozgató hír...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés