Előfizetői tartalom

Meddig eshet még a Richter?

Az elmúlt napokban a magyar tőzsdén is korrekció kezdődött, ami alól a Richter sem kivétel. Ugyan a vállalat továbbra is gőzerővel veszi saját részvényeit, de az elmúlt napokban egyre lejjebb került a papír, és már kulcsfontosságú szinten mozog az árfolyam. Megnéztük, hogy meddig eshet még a Richter, és hogy érdemes lehet-e már a beszálláson gondolkozni az esés után.

Többek között magyar részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio következő Signature Klubján!

Tovább dübörög a részvény-visszavásárlás

A Richter továbbra is kitartóan veszi saját részvényeit, az április óta indult programban már több mint 24 milliárd forintot költöttek sajátrészvény-visszavásárlásra. A vásárlások eddigi részvényenkénti átlagára 8679 forint volt, a tranzakciók átlagban a napi forgalom mintegy 10,6 százalékát tette ki.

richterösszes

Az elmúlt napokban azonban a kötésadatok alapján már a vásárlások napi súlya meghaladta a 15 százalékot is.

richter_arány

Mit mondanak az elemzők?

A Richter a Refinitiv gyűjtése szerint 8 elemző is követi, közülük jelenleg 6-an vételre, 2-en pedig tartásra ajánlják a részvényét.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Hogyan vélekednek az elemzők a Richterről?
  • Kulcsszinten az árfolyam
  • Meddig eshet még a Richter?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés