Előfizetői tartalom

Megbénították a Teslát, a cég beperelte a svéd államot

Portfolio
Közel egy hónapja tartanak azok a sztrájkok, amiket svéd szakszervezetek indítottak a Teslával szemben, hogy kollektív szerződést harcoljanak ki az amerikai autógyártónál. Eredetileg hét, Tesla -tulajdonban lévő szakszervezet indított sztrájkot, amihez más svéd szakszervezetek is csatlakoztak, ezzel megbénítva a Tesla működését. Most vissza vág a Tesla, a vállalat beperelte a svéd államot és a svéd postát, írja a Bloomberg.

A Tesla Inc beperelte a svéd államot és a svéd postát, miután a skandináv országban zajló sztrájk megbénította a rendszámtáblák kiszállítását az autóihoz. A Teslával kapcsolatos levelek és küldemények kezelését megtagadó postai dolgozók szimpátiatüntetése megakadályozta, hogy a Svéd Közlekedési Ügynökség rendszámtábláit az új Teslákhoz kézbesítsék, mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés