Előfizetői tartalom

Nagy tervekkel állt elő a Gloster, komoly növekedést hozhat az új vállalatfejlesztési program

Portfolio
Jelentős működésfejlesztő projektek elfogadásáról döntött a Gloster igazgatósága. A Gloster Level UP kétéves, komplex vállalatfejlesztési program célja, hogy a társaság az elmúlt években felvásárolt cégek és az anyavállalat közötti szinergiákból származó előnyöket mélyebben kiaknázza, tovább fokozza a működési integrációt és egy új, hatékonyabb, eredményesebb nagyvállalati operációt hozzon létre. A januárban startoló intézkedéssorozattól jelentős, a tavalyi évi eredmény mintegy felét kitevő évi 200 millió forintos eredmény-javulással kalkulál a társaság igazgatósága.

A döntés értelmében a jövő év elejétől a felvásárlásokról sokkal inkább a belső működés programszerű javítása kerül a menedzsment fókuszába. A Gloster Level UP egy 2024. januárjában startoló vállalatfejlesztési program keretében négy terület – pénzügy és adó, operáció és beszerzés, belföldi értékesítés és a belföldi szervezet – kerülnek átalakításra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés