Előfizetői tartalom

Egy vagyont keresett ez a 24 éves srác a tőzsdén, most elárulta, hogyan

Portfolio
Bár a tőzsde jellemzően a hosszabb távú befektetések helyszíne, sokan kereskednek rövid időtávon, akár néhány perces pozíciókat felvéve. Egy ilyen befektetőről ír a Yahoo Finance, a mindössze 24 éves kereskedő már több millió dollár bevételt ért el a tőzsdén. Most megmutatta, milyen indikátorokat figyel a kereskedése során.

Van az a vicc, hogy hogyan lehet milliókat csinálni a tőzsdén? Hát, hogy milliárdokat fektetsz be és elbukod. A Yahoo Finance egy 24 éves srácról, Jack Kelloggról ír, aki nem ezt az utat járta be, inkább alulról építkezett: 2017-ben a középiskola után kezdett tőzsdézni, eredetileg 7500 dollárt helyezett el a befektetési számláján, és mostanra sikeres daytrader lett (a daytrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés