Előfizetői tartalom

Folytatódik a tűzijáték: újabb részvényt tépnek szét a magyar tőzsdén

Portfolio
Az elmúlt időszakban több magyar kispapír is komoly raliba kezdett: többek között az Opus, az Appeninn, valamint múlt héten az MBH Bank és az MBH Jelzálogbank részvényeiben is nagy volt a pörgés, tegnap pedig az Enefi részvényei raliztak több mint 50 százalékot. Az őrület ma sem áll meg: a nyitást követően az Astrasun részvényei lőttek ki.

Az Astrasun papírjai már 20 százalékos pluszban is voltak a reggeli nyitást követően, jelenleg 18 százalékos az emelkedés mértéke, a vállalat részvényei legutóbb augusztusban voltak ilyen magas szinten. Hír a cégtől nem érkezett a nap során, tehát valószínűleg itt is egy spekulatív mozgásról van szó. A mozgás mértéket magyarázhatja, hogy az Astrasun esetében egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés