Előfizetői tartalom

Soha nem látott rekordokat hozott a Black Friday Amerikában

Portfolio
Az Adobe adatai szerint a Black Friday során történelmi rekordösszegnek számító, mintegy 9,8 milliárd dollárt költöttek el a fogyasztók az Egyesült Államokban. A vásárlók elkerülték a fizikai boltokat, így főként az online vásárlások pörögtek fel, ami az e-kiskereskedelmi cégek részvényeinek árfolyamán is megmutatkozott - jelentette a CNBC.

Az idei 9,8 milliárd dolláros érték mintegy 7,5 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest, míg a Cyber Weekend - a Black Friday és a Cyber Monday közötti napok - online eladásai 7,7 százalékkal nőttek, így 10,3 milliárd dollárra emelkedtek. A Cyber Monday eladásai várhatóan elérhetik a 12,4 milliárd dollárt is, amivel így az Adobe adatai szerint az év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés