Előfizetői tartalom

Élénk lakásbiztosítási kampányt vár a kormány, egy sor áttörés jöhet a biztosítási piacon

Portfolio
Intenzív lakásbiztosítási kampányt vár a kormány 2024 márciusában, miután lehetővé tette, hogy extra felmondási lehetőséget kapjanak minden év márciusában a lakásbiztosítással rendelkezők – mondta a MABISZ konferenciáján Túri Anikó, a GFM államtitkára. Felgyorsulhat és egyszerűsödhet a kötelező biztosítások kötése az alkuszok belügyminisztériumi adatokhoz való hozzáférésének elősegítésével, és a biztosítókat is bevonják a digitális állampolgárság (DÁP) programba. A közvetítői jutalékok betiltását nem támogatja a kormány az EU-s egyeztetéseken.

Túri Anikó, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) közigazgatási államtitkára a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) konferenciáján elhangzott előadásában elmondta: a biztosítási szektor idei változásai között kiemelhető a minisztérium részéről az EU-s kgfb-szabályok változása (MID), többek között módosult a zöldkártya fogalma, amely immár elektronikus tanúsítványként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés