Előfizetői tartalom

Milyen a hangulat az amerikai tőzsdéken?

Portfolio
Pozitív felütéssel indult a nap az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones 0,3 százalékkal került feljebb, a S&P 500 0,7 százalékos pluszban van, míg a Nasdaq 1 százalékos pluszban áll. A jó hangulat többek között annak köszönhető, hogy egyre nőnek az amerikai jegybank 2024 első felében esedékes kamatcsökkentésére vonatkozó várakozások, aminek hatására a dollár tovább gyengül.  

Pozitív felütéssel indult a nap az amerikai tőzsdéken…, a Dow Jones 0,3 százalékkal került feljebb, a S&P 500 0,7 százalékos pluszban van, míg a Nasdaq 1 százalékos pluszban áll. Az egyik legrégebbi és legszélesebb körben követett amerikai részvényindex, a Dow Jones komponensei között az alábbi elmozdulások láthatók a mai piacnyitást követően. Jól teljesít ma az Intel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés