Előfizetői tartalom

Ritkaságszámba megy, amit ma este látunk az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Jó hangulatban telt ma reggel a kereskedés az ázsiai piacokon, ezt követően Európában is pluszban zártak a tőzsdék, valamint Amerikában is emelkedéssel kezdtek, majd ez felemás módon változott. Ritkán látni olyat, hogy ennyire széttartson a három vezető részvényindex, ugyanis a Dow vastag pluszban jár, a két másik pedig enyhe, illetve érdemi mínuszban. Délután kijött a hét legjobban várt adata: az Egyesült Államokban októberben a vártnak megfelelően mérséklődött az éves infláció a személyes fogyasztási kiadások (PCE) mérőszáma szerint. Ezt az inflációs mutatót veszi figyelembe a Fed a monetáris politikai döntései során.

2023. november 30. 21:20 Megosztás Ritkaságszámba megy, amit ma este látunk az amerikai tőzsdéken A hét legjobban várt amerikai makroadata után, egyedi vállalati mozgások mellett ritkaságszámba megy, amit ma este az amerikai tőzsdéken látunk: teljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés