Előfizetői tartalom

Leépítés a Continental makói üzemében - cáfolja a szakszervezet kijelentéseit a cégvezetés

Portfolio
Hétfőn írt arról a Népszava, hogy elbocsátások jönnek a Continental makói gyárában, a közel 1800 dolgozót foglalkoztató ContiTech Fluid Automotive Hungáriánál. A lap azt írta, hogy az elbocsátásokról az üzem dolgozói a faliújságról szereztek tudomást, és a szakszervezet szerint a hazai munkavállalók elküldésével a külföldiek előtt nyitnák meg a lehetőséget. Ezeket az állításokat közleményben cáfolta a cég vezetése.

A cégvezetés a 444 cikke szerint közleményben cáfolta a szakszervezet állításait: a leépítésről szóló általános tájékoztatást a megszokott digitális és személyes belső kommunikációs csatornáikon tették közzé. Ennek részei lehetnek bizonyos fizikai munkát végző csapatainknál a gyártócsarnokokban elhelyezett faliújságok, de semmiképpen sem csak erre a csatornára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés