Előfizetői tartalom

Kijött a friss lista: ez most a 10 legjobb munkahely

Portfolio
A munkavállalói előrejutási lehetőségeket vizsgálta a legnagyobb amerikai vállalatoknál a Harvard Business School, a Schultz Family Foundation és a Buring Glass Institute – írja a Bloomberg. A sokéves felmérés alatt arra voltak kíváncsiak, hogyan boldogulnak a dolgozók a munkaerőfelvétel, a fizetések és az előléptetések alapján, különösen a kezdő és az alacsonyabb képzettségű munkavállalók körében. Íme a friss lista, hogy melyik a 10 legjobb amerikai vállalat most karrierút szempontjából.

A felmérés 400 nagyfoglalkoztató vállalatnál követte összesen 4,7 millió dolgozó előléptetési lehetőségeit öt éven keresztül. A dolgozók pályafutásának nyomon követésével az elemzés meghatározta, hogy mely vállalatok fizetnek jobb béreket a hasonló munkakörben dolgozóknak, illetve melyeknél a leginkább egyenletes az előrejutás. A második éve elkészülő "American...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés