Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson a magyar tőzsde, a techóriások húzták le az amerikai indexeket

Portfolio
Kisebb emelkedés is elég volt ahhoz, hogy új történelmi csúcsra érjen a magyar tőzsde - utoljára idén szeptemberben volt csúcsdöntés a BUX-nál. A nap folyamán egyre feljebb került a magyar tőzsde, amit többek között a Magyar Telekommal kapcsolatos kedvező fejleményeknek is lehet köszönni. Eközben az európai piacokon inkább az oldalazás a jellemző, ám a 2024-es amerikai kamatcsökkentéseket árazva új történelmi csúcson van az arany árfolyama, miközben a kriptovaluták is raliznak ma. Az amerikai tőzsdéken rossz hangulatban zajlott a kereskedés.

2023. december 04. 22:03 Megosztás Megtört a menetelés Hétfőn vörösben zártak a vezető amerikai indexek. A Dow Jones Industrial Average 23 ponttal esett, ami 0,1%-os csökkenést jelent, míg az S&P 500 0,5%-os, a Nasdaq Composite pedig jelentősebb, 0,8%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés