Előfizetői tartalom

Új csúcson zárt a német tőzsde, az amerikai piacok elakadtak

Portfolio
Több izgalmas sztorival is kecsegtetnek ma a magyar tőzsde vállalatai, többek között nemrég a Mol a Waberer’s 15 százalékos tulajdonrészének megvásárlásáról írt alá megállapodást az Indotek Grouppal, de a Glosternél is bejelentettek egy jelentős projektet. Tegnap csúcsdöntést láthattunk a BUX indexnél, ma azonban többek között az OTP gyengélkedésének köszönhetően mínuszban van a magyar tőzsde. Eközben viszonylag jó a hangulat az európai börzéken, új történelmi csúcsra került a nap végén a német tőzsde.

2023. december 05. 21:30 Megosztás Nincs érdemi változás Az amerikai tőzsdéken nem történt érdemi változás az esti órákban sem, a kép vegyes. A Dow Jones 0,15%-ot, az S&P 500 index 0,03%-ot veszített értékéből, a Nasdaq 0,28%-kal került feljebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés