Előfizetői tartalom

Jön az MVM új stratégiája, duplázzák a megújuló kapacitásokat 2025-ig

Portfolio
Idén kidolgozta az MVM Csoport az új stratégiáját, 2024-ben elindul annak megvalósításával, és „továbbra is cél, hogy több mint 800 MW új megújuló kapacitást helyezzünk üzembe 2025-ig”, amely során „építünk és veszünk is PV erőműveket” – többek között ezeket nyilatkozta Mátrai Károly az nrgreport.com-nak. Az MVM Csoport vezérigazgatójának szavai azt jelentik, hogy az idei első félév végi 402 MW-ról megduplázódhat a megújuló energiás kapacitása a vállalatcsoportnak 2025-re.

A vezérigazgató a téma kapcsán többek között arról beszélt, hogy „2023-ban minden eddiginél fontosabb szempont volt az új stratégiánk kidolgozása”, ami sok kihívást is okozott. „2024-ben elindulunk új stratégiánk megvalósításának útján. Ez szinte minden területre kihat, minden szakterületünknek és tagvállalatunknak van és lesz ezzel feladata”. Rámutatott:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés