Előfizetői tartalom

Öveket becsatolni – Most mehet igazán nagyot a Wizz Air!

Igencsak rázós éve van a Wizz Airnek: májusban még a szárnyaló papírról, októberben pedig már a romló fundamentumok miatt lefeleződött árfolyamról írtunk. Az elmúlt hetekben nagyot ralizott a papír, de néhány napja fontos szinten akadt el az emelkedés. Az igazi fordulat úgy tűnik most jöhet, megnéztük, hogy meddig emelkedhetnek a Wizz Air részvényei.

A magyar gazdaság jövő évi kilátásairól szól az év utolsó Signature Klubja.

Fordult a Wizz Air, bizakodnak a befektetők

Legutóbbi elemzéseinkben már többször is említettük, hogy a cégspecifikus tényezők, az erős konkurencia, valamint a légiközlekedési szektort érintő kihívások hatására az elemzők sorban vágták vissza a Wizz Air célárát. A befektetőket azonban emellett az sem bizonytalanította el az utóbbi hetekben, hogy a cég menedzsmentje csökkentette éves profitvárakozását, melyet követően alig két napnyi esés után novemberben újból a vevők kerültek fölénybe, és

a november 10-i mélypont óta már több mint 25 százalékot ralizott a papír,

míg a november elején elért, 7 éves mélyponthoz viszonyítva már több mint 30 százalékos az emelkedés mértéke.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés