Előfizetői tartalom

Kétnapos sztrájk indul a Volánbusznál

Portfolio
|
MTI
A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet december 10-ére és 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál, arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – közölte a vállalat pénteken az MTI-vel. A sztrájk idejére a Volánbusz biztosítja az elégséges szolgáltatásokat, a várhatóan nem közlekedő járatok listája a közlekedési társaság honlapján érhető el.

Már korábban sztrájkot hirdetett a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet most vasárnapra és hétfőre, mivel a 2024-es bértárgyalások nem folytatódtak az év végéhez közeledve. Az érdekképviselet kezdeményezését a Volánbusz megtámadta a bíróságon, de első fokon átengedték a munkabeszüntetésre vonatkozó kezdeményezést, így a felek megállapodtak az elégséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés