Előfizetői tartalom

Megint úgy néz ki, hogy nem működik az online jegyvásárlás a MÁV-nál

MTI
A Simple Pay fizetési szolgáltatás átmenetileg nem volt elérhető péntek reggel, így az online értékesítési csatornákon fennakadások voltak tapasztalhatók a jegyvásárlásban. Később a MÁV közölte: ismét lehet jegyet vásárolni a MÁV applikációval és az Elvirán. Azonban kora délelőtt azt tapasztaljuk, hogy a szolgáltatás nem állt helyre.

Azt javasolták, hogy ha valaki későbbi utazáshoz váltana jegyet, halassza későbbre az online vásárlást, vagy automatánál, illetve pénztárnál vegye meg a jegyét. A vonatok fedélzetén a hibára hivatkozva pótdíj nélkül válható menetjegy - tették hozzá. Miután a MÁV közölte, hogy helyreállt a rendszer, kollégánk megpróbált jegyet venni a MÁV online csatornáján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés