Előfizetői tartalom

Visszavásárolta a Gloster leányvállalatának 45 százalékos üzletrészét a korábbi tulajdonos

Portfolio
A Gloster bejelentette, hogy a társaságnak a Gloster-Lanoga Kft.-ben lévő tulajdonrészéből 45 százalékot kitevő üzletrészt annak korábbi tulajdonosa visszavásárolta. A tranzakció ellenértékekének kiegyenlítése Gloster törzsrészvényekkel történt, az üzletrész mértéke változásának bejegyzése az illetékes cégbíróság előtt folyamatban van.

A tranzakciót követően a társaság a Gloster-Lanoga Kft.-ben 15 százalékos üzletrésszel rendelkezik, ezért azt a továbbiakban a konszolidációból kiveszi. A tranzakció csekély mértékű, a Gloster- Lanoga Kft. pénzügyi mutatói kevesebb, mint 1 százalékát képezték a Gloster konszolidált pénzügyi mutatóinak. A Gloster-Lanoga Kft. ügyvezetője, Fischer Norbert OTC piacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés