Előfizetői tartalom

Harmadfokú riasztást adott ki az OMSZ ónos eső miatt (Frissítés!)

MTI
Harmadfokú riasztást adott ki az OMSZ Baranya, Bács-Kiskun és Tolna megye területére ónos eső miatt. A katasztrófavédelem az MTI-hez eljuttatott közleményében arra kér mindenkit, hogy ha tehetik, ne induljanak útnak, sem gyalogosan, sem autóval. Ne parkoljanak fa alatt vagy vezeték közelében. Készüljünk fel arra az esetre is, ha vezetékszakadás miatt nem lenne áram, készítsenek be elemlámpát, vagy gyertyát. Ha valaki bajba jutott autóst, gyalogost lát, hívja a 112-es segélyhívó számot.

A nyugat felé mozgó, több hullámban érkező csapadékzónából az ország megközelítőleg délnyugati felén ónos esőre is kell számítani, kiemelten a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön ennek mennyisége helyenként 1-5 mm között alakulhat - ugyanakkor az ónos csapadék területi lefedettsége fokozatosan csökken, és a legtöbb helyen fokozatosan esőbe vált. Ezzel egyidőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés