Előfizetői tartalom

Közösen gyárthat autót a Volkswagen és a Renault

Portfolio
A konkurencia egyre erősebb az elektromos autók piacán, ezért az európai gyértóknak is szükségük van megfizethetőbb elektromos modellekre. A fejlesztési költségek viszont hatalmasak, ezért nem ördögtől való gondolat, hogy több gyártó közösen fejlesszen és gyártson autókat. A Renault-nak is ez a terve, az új elektromos Twingo gyártásához partnert keresnek, a Reuters pedig úgy tudja, hogy ez a partner a Volkswagen lehet.

A francia autógyártó tárgyalásokat folytat a német Volkswagennel az új Twingo EV-vel kapcsolatos partnerségről - tudta meg a Reuters az ügyet jól ismerő forrásoktól. Az egyik forrás szerint a Renault már idén döntést kíván hozni arról, hogy melyik autógyártóval kíván együttműködni. A Renault megerősítette, hogy több autógyártóval is tárgyalásokat folytat egy lehetséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés