Előfizetői tartalom

Megőrülnek a befektetők a készpénzgyilkos sztárfintechért

Portfolio
Az elsősorban kisebb forgalmú kereskedőkre szabott kártyaelfogadási megoldást biztosító SumUp 285 millió eurónyi friss befektetést szerzett a Sixth Street Growth és a Bain Capital Tech Opportunities által vezetett befektetési körben - számolt be a CNBC. A brit startupot már több mint 8 milliárd euróra értékelték a befektetési körben.

Hermione McKee, a SumUp pénzügyi igazgatója szerint a friss tőke nagyobb "tűzerőt" ad a vállalatnak, hogy kihasználhassa az előtte álló lehetőségeket", ide értve a felvásárlásokat és az új piacokra lépést. A SumUp megerősítette, hogy a vállalatot 8 milliárd euró felett értékelték a mostani forrásbevonási körben. A társaság egyelőre nem tervez tőzsdére lépni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés