Előfizetői tartalom

Olyan bírósági döntés született, ami durván megváltoztathatja az alkalmazásboltokat

Portfolio
Fontos pert veszített el a Google az Epic Games ellen, ami potenciálisan hatással lehet az Apple-lel közös alkalmazásbolt duopóliumára, amely évente közel 200 milliárd dollárt termel, és befolyásolja, hogy a felhasználók milliárdjai hogyan használják mobil eszközeiket - számolt be a Bloomberg. A bíróság megállapította, hogy a Google jogellenes monopóliumot működtetett.

Fontos döntés született Fontos ítéletet hozott hétfőn egy San Franciscó-i esküdtszék a Google és az Epic Games jogi vitájában, amely az Apple-re is potenciálisan hatással lehet. A döntés megkérdőjelezi a Google és az Apple által az alkalmazások területén elfogadott üzleti modellt, amely akár 30 százalékos jutalékot is kivet a szoftverfejlesztőkre, akiknek jellemzően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés