Előfizetői tartalom

Furcsa módszerrel támadnak a csalók az egyik legkedveltebb szállásfoglaló oldalon, mutatjuk a részleteket

Újabb csalási módszer került napvilágra: egy olvasónkat a booking.com egyik szállásadójának nevében környékezte meg egy csaló, arra kérve, hogy adja meg a bankkártyaadatait a foglalás megtartásához. A gond csak azzal volt, hogy a szállás már ki volt fizetve, így értelemszerűen gyanús volt, hogy miért kérik még egyszer a kártyaadatokat.

Tamás nevű olvasónk december 10-én foglalt szállást a Booking.com oldalán. Mivel a számlát rögtön bankkártyával kiegyenlítette, nem sokkal később meg is kapta a visszaigazolást a szállásadójától, miszerint a foglalás megtörtént, nemsokára várják őt a helyszínen. Eddig minden rendben volt, a foglalás után 2 nappal újra levelet kapott a szállásadótól, már egészen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés