Előfizetői tartalom

Jövőre is a Nyomda szállítja a választási nyomtatványokat

Portfolio
Jövőre a sorra kerülő választások nyomtatványait a Nyomda szállítja majd, miután a Nemzeti Választási Iroda keretszerződést kötött a céggel 2023. december 13-án az európai parlamenti képviselők választása, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők általános választása, valamint az időközi választások, helyi népszavazások központi nyomdai termékeinek és szolgáltatásainak beszerzésére.

A Nyomda biztosítja majd mind a hazai szavazókörökben, mind a külképviseleteken, mind pedig a levélben szavazók részére a hamisítás elleni biztonsági védelemmel ellátott nyomtatványokat. Szintén a Nyomda feladata lesz a szavazáshoz szükséges egyéb nyomdai szolgáltatások biztosítása és a választási kellékek szállítása. A szerződés keretösszege nettó 2,89 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés