Előfizetői tartalom

Meglódult Amerika, kilőtt az arany és az olaj is

Portfolio
A BUX ma ismét új történelmi csúcsra emelkedett van, a blue chipek közül az OTP vitte a prímet, miután a tovább javuló nemzetközi hangulat mellett a hazai piacra kedvező hatással volt az is, hogy az Európai Bizottság mintegy 10 milliárd eurónyi forrást szabadít fel Magyarország számára. A Fed után ma az EKB is kamatdöntő ülést tartott, ahol a várakozásoknak megfelelően változatlanul hagyták az irányadó rátát, Christine Lagarde elnök azonban meglehetősen szigorú hangnemet ütött meg, melynek hatására gyorsan alábbhagyott a lelkesedés a vezető európai tőzsdéken, és vegyesen alakult a zárás.

2023. december 14. 22:07 Megosztás Pluszban zártak az amerikai tőzsdék A nap végére sikerült visszahúzni az amerikai indexeket és végül mindhárom vezető index pluszban zárt. Közülük a Dow Jones emelkedett a legnagyobbat 0,43%-kal, ezt az S&P követte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés