Előfizetői tartalom

Csődbe ment az egyik elektromos rolleres cég, a Bird

Portfolio
A Bird Global ma bejelentette, hogy önkéntes csődeljárást indított, és megállapodott arról, hogy egyes eszközeit eladja meglévő hitelezőinek. A vállalat pénzügyi szerkezetátalakítási folyamatba kezdett, amelynek célja a mérleg megerősítése és a vállalat jobb pozicionálása a hosszú távú, fenntartható növekedés érdekében, áll a cég közleményében. A Bird a folyamat során folytatja működését, fenntartva a partnervárosok, flottakezelők és alkalmazottak felé tett vállalásait.

"Ez a bejelentés jelentős mérföldkő a Bird átalakulásában, amely az év elején az új vezetés kinevezésével kezdődött" - mondta Michael Washinushi, a Bird ideiglenes vezérigazgatója. "Előrelépést teszünk a nyereséges működés felé, és ezt a haladást szeretnénk felgyorsítani azzal, hogy a tőkeszerkezetünket az átszervezéssel jobb méretre szabjuk." A vállalat elsődleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés