Előfizetői tartalom

Megalakult a tőzsdei szupercsapat, ami mindent vitt idén

A köztudatban úgy él a tőzsdei kereskedés, mint egy bonyolult, stresszes sport, ami közben a tréderek naphosszat a bámulják a grafikonokat. Ha valaki egy tuti befektetést ajánl, akkor egyből elkezdünk gyanakodni. Pedig idén volt egy ilyen, a Csodálatos Hetes néven ismert big tech részvénycsoport dominálta az amerikai részvénypiacot. A nagy kérdés persze mindig az, hogy mi várható a jövőben.

Hét részvény, mind fölött Amikor arról beszélünk, hogy éppen jó, rossz, vagy semleges hangulat van a világ tőzsdéin, akkor elsősorban arra szoktunk referálni, hogy merre mennek a vezető részvényindexek. A tőzsdék a jövőt árazzák, tehát az árfolyamok jellemzően a gazdaság és az egyedi vállalatok kilátásaival kapcsolatos várakozásokat tükrözik. Ha azt mondjuk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés