Előfizetői tartalom

Új csúcsra tör az arany, miközben bizonytalan a hangulat a tőzsdéken

Portfolio
Megérkeztünk az év utolsó kereskedési hetébe, amit jó hangulatban indítottak a világ tőzsdéi. Míg a magyar piacon hétfőn és kedden szünetelt a kereskedés a karácsonyi ünnepek miatt, az irányadó amerikai indexek minden idők második legmagasabb zárócsúcsával fejezték be tegnap a kereskedést, közel kerülve a 2022 januárjában felállított történelmi csúcsokhoz. Az európai tőzsdéken mérsékelt emelkedéseket lehetett látni a nap nagy részében, de a zárásban elbizonytalanodtak a befektetők. A tengerentúlon ugyancsakfelemás hangulatban zajlik a kereskedés, miközben egyre feljebb kerül az arany és a vezető kriptovaluták árfolyama.

2023. december 27. 22:01 Megosztás Nem volt nagy mozgás Jelentősebb elmozdulás nélkül ért véget a kereskedés az amerikai tőzsdéken: a Dow 0,3, az S&P 500 0,1, a Nasdaq pedig 0,2 százalékkal került feljebb. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés