Előfizetői tartalom

Egyre gyakoribb a szélsőséges időjárás Magyarországon, és ez várhatóan nem is fog javulni

Portfolio
Az elmúlt években egyre gyakrabban szembesülhetünk szélsőséges időjárási eseményekkel és az ezek által okozott károkkal: az előző évekhez hasonlóan tavaly is komoly viharok sújtották hazánkat, melynek eredményeként a Generali 2023 január-december közepe között több, mint 58 000 lakás és társasházzal kapcsolatos elemi kárbejelentést kapott – mely az elmúlt három év adatait tekintve rekordnak számít - derül ki a biztosítótársaság közleményéből.

Biztosítás 2024 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Biztosítás 2024 konferenciáján, érdemes már most jelentkezni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Az egyre kiszámíthatatlanabb időjárás a biztosításokra is rányomja a bélyegét, 2023-ban már a mindennapi életünkre is hatással voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés