Előfizetői tartalom

Megérkezett egy kisebb fellélegzés a tőzsdéken

Portfolio
Az elmúlt napokban nem látszott érdemi hangulatjavulás a világ tőzsdéin, ma viszont már kisebb fellélegzésről beszélhetünk. Európában ugyan mérsékeltek voltak a mozgások a mai kereskedésben, de alapvetően pozitív irányba indultak el az indexek, miközben a magyar piac a kereskedési idő végén pattant fel. Eközben úgy látszik, hogy az USA-ban is megszakadhat az eső sorozat, bár a tengerentúlon felemás teljesítményt nyújtottak napközben az indexek, a nap végére pedig kisebb lefordulást láthattunk. Egyre nagyobb esés bontakozik ki eközben az olaj piacán, miközben kedvező amerikai készletszint-adatok érkeztek.

2024. január 04. 22:01 Megosztás Rosszul sikerült a zárás Kedvezőtlen zárást láthattunk ma az amerikai tőzsdéken: az S&P 500 0,3 százalékkal került lejjebb, a Dow stagnált, a Nasdaq pedig 0,6 százalékot esett ma. baha us 30 árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés