Előfizetői tartalom

Ónos esőre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat vasárnap

MTI
Ónos eső veszélye miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki Veszprém vármegye területére vasárnapra a HungaroMet Nonprofit Zrt. Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták, a Dunántúlon - az Alpokalja és a Dunántúl keleti részének kivételével - vasárnap késő estig átmenetileg előfordulhat 0,1-0,5 milliméter ónos eső, de a Bakony magasabb részein tartósabb, egy millimétert meghaladó mennyiségű ónos eső eshet.

Veszprém vármegye területére vasárnapra másodfokú figyelmeztetést adtak ki ónos eső veszélye miatt, a Dunántúl többi részén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. A HungaroMet előrejelzése szerint szombaton északnyugaton jelentős mennyiségű eső eshet, vasárnap reggelig az északnyugati országrészben a lehulló csapadék mennyisége elérheti a 15-25 millimétert. Vasárnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés