Előfizetői tartalom

Végleg búcsúzik a Windows egyik népszerű alkalmazása

Portfolio
A Microsoft kivezeti a WordPad appot, a népszerű alapszintű szövegszerkesztő közel 3 évtizedig volt a Windows egyik automatikusan telepített alkalmazása. A Windows 11 26020-as verziója már nem tartalmazza az alkalmazást, később egy frissítés fogja törölni a rendszerekből, és nem is lesz újratelepíthető az alkalmazás.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a WordPadot kivezeti a Microsoft, most már azt is megtudtuk, hogy a Windows 11 26020-as számú (egyelőre csak előzetesen kiadott) verziójában nem lesz már benne a mintegy 3 évtizedet megélt app. Ettől a verziótól kezdve a WordPad alkalmazás nem települ többé az operációs rendszer telepítése után. Egy jövőbeli frissítés során a WordPad eltávolításra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés