Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar tőzsdével és a forinttal? - Véleményt mondtak a hazai alapkezelők

Portfolio
Január elején is elkészítette a Portfolio havi rendszerességű alapkezelői felmérését, mutatjuk, hogy mit várnak a profi befektetők a magyar tőzsdén, és a forint piacán.

Erősen zárta a decembert a BUX index, az év utolsó hónapjában 4,5 százalékot emelkedett a hazai részvényindex, és új történelmi csúcsot állított fel, a 2023-as évet pedig így több mint 38 százalékos emelkedéssel zárta. A forint eközben kissé gyengült az euróval szemben december során, de a 2023 eleji, 400 forint körüli szintekhez képest erősebb szinten fejezte be az évet a hazai fizetőeszköz.

Havi rendszeres felmérésünkben ismét megkérdeztük a hazai alapkezelőket a magyar piacra vonatkozó várakozásaikról.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

Januári felmérésünkben résztvevő alapkezelők: Accorde Alapkezelő, Apelso Capital Befektetési Alapkezelő, Generali Alapkezelő, Hold Alapkezelő, OTP Alapkezelő, VIG Alapkezelő.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • A magyar tőzsde kilátásai
  • Az alapkezelők top pickjei és legkevésbé kedvelt hazai részvényei
  • Merre mehet a forint?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés